رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: ۲۲ نفر به علت سگ‌گزیدگی به مراکز درمانی شهر اردبیل مراجعه کردند که هفت نفر از آن‌ها متحمل آسیب جدی شدند و حتی کارشان به جراحی در بیمارستان کشید.

جواد ابیش وند عصر امروز در جمع خبرنگاران درباره جزئیات سگ‌گزیدگی ۲۲ نفر در اردبیل اظهار داشت: عصر روز دوشنبه ۲۲ نفر به علت سگ‌گزیدگی به مراکز درمانی شهر اردبیل مراجعه کردند که هفت نفر از آن‌ها متحمل آسیب جدی شدند و حتی کارشان به جراحی در بیمارستان کشید و بقیه نیز به صورت سرپایی درمان شدند.

وی  افزود: با غذا‌دهی‌ بدون محدودیت شهروندان اردبیلی به سگ‌های ولگرد زادوولد این حیوانات به طرز چشم‌گیری افزایش یافته و به تبع آن روند سگ‌گزیدگی نیز صعودی شده است.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: با توجه به خطر ناشی از گازگرفتگی حیوانات و مبتلا شدن به بیماری خطرناک هاری، از شهروندانی که دچار حیوان‎گزیدگی شده‎اند، می‎خواهیم هرچه سریع‎تر به مراکز شبانه‌روزی ویژه در سطح استان مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۷ هزار حیوان‌گزیدگی در استان اردبیل ثبت می‌شود که اکثر حیوان گزیدگی‌ها با حمله ناگهانی و بیش از ۷۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها توسط سگ‌های ولگرد انجام می‌شود.

ابیش وند ادامه داد: ۵۰ درصد از حیوان‌گزیدگی‌ها در استان اردبیل در رده سنی زیر ۱۵ سال و برای دانش‌آموزان اتفاق می‌افتد.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: سالانه بیش از ۱۴۳ میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی استان در بحث حیوان‌گزیدگی هزینه می‌شود و ۱۷ مرکز شبانه‌روزی و مرکز مراقبت نسبت به این موضوع در سطح استان فعال و خدمات رایگان ارائه می‌دهند.